пʼятницю, 22 грудня 2017 р.

Роман Олексія Геращенко «Лише секунда».

Серед нових надходжень до фонду абонементу наукової та художньої літератури НБ МДУ з'явився роман Олексія Геращенко "Лише секунда" (завітайте почитати).

Олексій Геращенко більше відомий як співзасновник простору Freud House, економіст, експерт із управління фінансами, викладач Києво-Могилянської Бізнес Школи (kmbs), автор безкоштовного курсу «Фінансовий менеджмент» он-лайн університету Prometheus, лектор Відкритого Університету Майдану та активний учасник громадянських ініціатив щодо реформування економіки України. Проте його дебютна книга відкриває нам філософа.

Тамріко Шолі, письменниця про роман Олексія Геращенка «Лише секунда»: Сучасній українській літературі бракує інтриги та незвичних точок зору. Книга Олексія Геращенко  - яскрава спроба виправити цю ситуацію. Спочатку ви просто слідкуєте за думками головного героя, що опинився у край незвичних подіях, а потім починаєте сильніше за нього шукати відповідь. Чи вдасться?..

                    

Роман Олексія Геращенко «Лише секунда» - це роман про самотнiсть людини у великому місті, переоцінку цінностей, тонку межу між любов'ю і відразою, життям і смертю. Що станеться, якщо раптом ти знайдеш щоденник, в якому описані життя й думки, схожі на твої як дві краплі? Це насправді твій щоденник і твоє власне життя? Те, що ти сам обрав, чи инше прожив за намальованим наперед сценарієм? Андрій шукас відповіді на запитання, які він колись залишив на майбутнє. І вони нібито вже й забулися, загубилися, проте раптом випурхнули з глибин пам'яті, і вже не можна робити вигляд, що їх немає. Ти робиш вибір сам - щодня, щохвилини, щосекунди. Це роман про твоє життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар