понеділок, 30 березня 2015 р.

Сергій Жадан у Маріуполі



Сергій Жадан - відомий письменник, поет, есеїст, громадський діяч відвідав м. Маріуполь. Про діяльність та основні біографічні відомості можна дізнатися на сторінці Вікіпедії.

По всьому місті були розклеєні афіши, в інтернеті як на міському сайті, так і на українських також були повідомлення. Приблизно такі http://news.guru.ua/news/426692/Marjana_Sadovskaja_i_Sergej_Zhadan_posetjat_Mariupol.html




Відбулася зустріч і з студентською молоддю Маріупольського державного університету.


Мар'яна Садовська безперечний лідер, приваблива та емоційна жінка, з притаманним їй артистизмом таки "розворушила" Сергія, а за ним і студентів.
Про Мар'яну можна подивитусь на різних сайтах, наприклад тут  http://www.lastfm.ru/music  або ще тут http://www.liveinternet.ru/

Послухати пісні у виконанні М. Садовської можна тут http://pesni.fm/search/Mariana+Sadovska



Спочатку Сергій та Мар'яна розповіли про себе. Щоб зацікавити саме студенстську молодь, вони обрали нестандартний прийом - розповідали про себе один одному. Це вже був не монолог, а діалог. 




Посипалися запитання. Зустріч тривала більше двох годин. Студентів цікавила і біографія митців, і їх особисте життя, і літературні вподобання. 

Наприкінці Сергій Жадан прочитав декілька віршів "з останніх" та пообіцяв в травні приїхати з презентацією нової книги.

Для своїх читачів Сергій залишив книги з автографами






Немає коментарів:

Дописати коментар