четвер, 5 березня 2015 р.

ЛитРес - это что? это как?

УВАГА!


НБ МДУ пропонує
викладачам, аспірантам, студентам і співробітникам
постійно діючий доступ до електронного ресурсу ЛітРес

ЛітРес – мегамаркет електронних книг №1 в Росії.
Компанія «ЛітРес», заснована в 2006 році, сьогодні є лідером на ринку розповсюдження ліцензійних електронних книг в Росії і країнах СНД. Понад 380 тисяч ліцензійних електронних книг та аудіокниг. Формати для iPad, iPhone, Google Android, Windows Phone 7, Windows 8 і рідерів.
Докладніше про ЛітРес див.: http://www.litres.ru/o-kompanii/.
Доступ до електронних книг за адресою: http://www.litres.ru/.


Інструкція користувача:

Користувачі мають змогу отримати повний текст книг з розділу «Безкоштовна література» на 2 тижні, після чого файл видаляється, якщо термін користування не було подовжено бібліотекарем.

Користувач отримує номер читацького квитка у бібліотекаря. Цей номер – той, який вводив бібліотекар при видачі книжки. Читач визначається з пристроєм, на якому він хоче читати в даний момент.
1. Мобільний пристрій на платформі Android:
а. Потрібно зайти в систему установки додатків Google.Play і знайти додаток ЛітРес Бібліотека (пошук "ЛітРес" чи "Бібліотека", посилання на додаток: https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.litres.android.biblio.
б. У додатку натиснути кнопку меню або кнопку "Вхід" і ввести свої Логін і Пароль
Далі потрібно зайти в розділ "мої книжки", там відобразяться всі видані читачеві книги. Натиснувши на них можна завантажити і читати в режимі оффлайн.
2. Мобільний пристрій на платформі iOS (пристрій Apple) – Інструкція аналогічна, потрібно знайти в App Store додаток Бібліотека від Litres, встановити в налаштуваннях ввести логін і пароль.
3. Мобільний пристрій на платформі Windows Phone – Інструкція аналогічна, потрібно знайти в Магазині (Windows Market) додаток “Читай!” від Літрес, встановити в налаштуваннях, ввести логін і пароль.
4. Комп'ютер. Потрібно зайти на веб-адресу biblio.litres.ru і ввести логін і пароль. Читачеві надається можливість запитувати книги, брати їх по самообслуговуванню (якщо бібліотека включила самообслуговування), дивитися операції за своїм читацьким квитком і читати видані книги на комп'ютері.


Логін та пароль для роботи з ресурсом, а також детальну інформацію і методичні консультації щодо роботи з даною електронною бібліотекою можна отримати у співробітників інформаційно-бібліографічного відділу бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар